Gevarieerd aanbod tijdschriften
Voor een paar euro per maand
Elke maand bij u thuis bezorgd

De bladen in Leesmap De Bundel

Ariadne at Home

Ariadne at Home is een woontijdschrift dat zich richt op vrouwen die van sfeer houden. Ze vinden het leuk dingen uit te proberen, nieuwe accenten te leggen, maar volgen vooral hun eigen gevoel. In ariadne at Home vind je echte vrouwen die vertellen hoe ze wonen, wat ze belangrijk vinden in hun huis en waar ze van genieten. ariadne at Home biedt een inspirerende mix van wonen, persoonlijke verhalen en heel veel ideeen.

BimBam

BimBam is een christelijk kinderblad dat is gemaakt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke twee weken glijdt dit mooie blad bij vele gezinnen in de bus. BimBam verschijnt gratis bij de GezinsGids, maar is ook los verkrijgbaar. BimBam bestaat al 13 jaar en wordt elk nummer door vele enthousiaste kinderen ontvangen.

Ieder nummer een nieuw thema
Leuk en leerzaam, dat is het doel van BimBam. In elk nummer wordt een bepaald thema helemaal uitgelicht. Op een speelse manier leren kinderen dan ook veel over dat onderwerp. BimBam is daardoor ook zeer geschikt om te gebruiken voor een spreekbeurt.

GezinsGids 

GezinsGids is hét magazine voor het christelijk gezin. Van jong tot oud. Je leest het samen. Gezellig op de bank. Of op een rustig moment bij de koffie. Als u de GezinsGids in huis haalt, weet u wat u krijgt. Een magazine vol artikelen met diepgang. Ze staat midden in deze tijd en weet wat er leeft, in het gezin, de kerk en daarbuiten.

Landleven 

Landleven is een praktisch en inspirerend magazine over buitenwonen en buitenleven. Het informeert en adviseert op deskundige wijze over alle facetten die bij het buitenleven komen kijken. Zo behandelt Landleven de verzorging van paarden en schapen, maar ook de aanleg en het onderhoud van een bongerd of een paddenpoel of het verwerken van fruit. Daarnaast gunt het de lezer een blik bij anderen thuis met reportages over buitenhuizen. Andere aandachtsgebieden zijn buitenkleding, tuinideeën, bloemschikken, dieren en de natuur.

Daarnaast verschijnt er wekelijks een gratis nieuwsbrief met daarin regelmatig leuke acties.

Terdege 

Terdege is een tijdschrift voornamelijk gericht op de gereformeerde gezindte. In het blad staan interviews, reportages en informatieve artikelen. Terdege is een uitgave van Erdee Media Groep.

Vorsten Royale

Vorsten Royale is hét royaltytijdschrift van Nederland en spreekt een brede groep vrouwen aan. Vorsten Royale speelt in op de behoefte aan betrouwbare informatie over de Oranjes en de overige vorstenhuizen. Zo is ze uitgegroeid tot een autoriteit op haar terrein en neemt ze een stabiele marktpositie in.

Vorsten Royale kent een bijzonder loyale lezerskern die zeer betrokken is. Vorsten Royale speelt in op emotie en gevoel, op een positieve manier, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. De respons op acties is hoog en het tijdschrift heeft een grote bewaarfunctie. Het tijdschrift biedt tal van advertentiemogelijkheden.

Extra bladen aan uw leesmap toevoegen? Dat kan!

U kunt een extra blad tegen betaling uitkiezen, zoals Gezond Nu, Rootz, Tuinseizoen, Oude Paden of Weet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

Telefoon: 0180 – 55 41 87

Leesmap De Bundel - Prijzen

De christelijke leesmap De Bundel wordt op vaste tijden één keer per maand ook bij u bezorgd. Al vanaf een paar Euro per maand haalt u een zeer gevarieerd aanbod aan bladen in huis.
  • Nieuwe map€27
  • Map 1 maand oud€24
  • Map 2 maanden oud€22
  • Map 3 maanden oud€20
  • Map 4 maanden oud€19
  • Map 5 maanden oud€18
  • Houdmap 6 maanden oud€17
Abonneer op onze leesmap

Abonneer op onze leesmap

Voor een abonnement op de Chr. Leesmap kunt u zich hier aanmelden